Kako smanjiti otpad od hrane
Rješenje
Jeste li znali da bacamo trećinu sve hrane koju kupimo?
Što ako otpad možete pretvoriti u ukusnu hranu?
Možemo li izbjeći otpad od hrane?
Otpad od hrane se može podijeliti u tri kategorije: otpad koji možemo izbjeći, neizbježni otpad i otpad koji možda možemo izbjeći.
Smanjenje prehrambenih otpadaka
61% otpada je moguće izbjeći - hranu koja bi se mogla pojesti da se njome bolje upravljalo,
19% je neizbježno - stvari poput vrećica čaja ili pilećih kostiju.
Recepti za smanjenje otpada hrane
20% je klasificirano kao otpad koji je moguće izbjeći. Tu se ubrajaju krumpirove kože, stabljike brokule i ostaci listova itd.
Ako se pravilno pripremaju, mogu se jesti i može se uživati u njima.
Je li vam ovaj članak bio koristan?
Povezani članci
- Pećnica prikazuje kod pogreške (F i broj)
- Pećnica prikazuje poruku o pogrešci C1, C2, C3, C4
- Pećnica stvara buku kada koristim funkciju ventilatora
- Simboli i funkcije na vašoj AEG pećnici
- Ventilator za hlađenje pećnice radi stalno
- Parna pećnica Electrolux - Kako koristiti različite razine pare i za koja jela su dobre? (video)
- Pirolitička funkcija samočišćenja pećnice daje loše rezultate
- Sat pećnice bljeska - podešavanje sata
- Pećnica prikazuje oznaku SAFE ili simbol lokota
- Kako se koristiti tehnikom Sous Vide na AEG parnoj pećnici?